Τρίτη 22 Ιαν 2019
Διαφήμιση
The offspring of a customized orbiter
Σε εμάς θα βρείτε τα καλύτερα ανταλλακτικά αυτοκινήτων της αγοράς (ιμιτασιόν ή αυθεντικά) για όλους τους τύπους αυτοκινήτων, στις καλύτερες τιμές! Ανταλλακτικά ευρωπαϊκά, ιαπωνικά και κορεάτικα, από τις πιο γνωστές μάρκες αυτοκινήτων. Δείτε τις προσφορές μας!
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων που διαθέτουμε Αμορτισέρ,σετ αναρτήσεων,ελατήρια,μπουζί,πολλαπλασιαστές,πλατίνες,ιμάντες,δυναμό,ημιαξόνια,ρουλεμάν,
σταυρούς,μπιλιοφόρους,τσιμούχες,πλατώ,ρουλεμάν,τακάκια, δισκόπλακες,καρμπυρατέρ, φίλτρα και άλλα...
Εντυπωσιακά gadgets αυτοκινήτωνπου θα σας ενθουσιάσουν και θα μπορείτε να βρείτε σε προσφορές στο site μας!
Είδη φανοποιϊας Η εταιρεία μας έχει μεγάλη γκάμα από καπό αυτοκινήτων καιφτερά,πόρτες,φανάρια,μετώπες,προφυλακτήρες
αεροτομές,σπόϊλερ,τραβέρσες,καθρέφτες και σχεδόν οτι άλλο αφορά τη φανοποιία του αυτοκινήτου σε μια μεγάλη γκάμα καινούριων αλλά και μεταχειρισμένων.
Χονδρική και λιανική πώληση σε όλη την Ελλάδα. Προσφορές, ειδικές τιμές και εκπτώσεις, άμεση παράδοση! Μεγάλη ποικιλία σε ανταλλακτικά και είδη φανοποΐας!
H LuK τελειοποιεί το Βολάν Διπλής Μάζας PDF Εκτύπωση E-mail

Σχεδόν 20 χρόνια μετά από την επιτυχημένη ανάπτυξη του Βολάν Διπλής Μάζας (ΒΔΜ), η εταιρία προϊόντων αυτοκινήτου LuK έθεσε άλλο ένα ορόσημο στην απόσβεση κραδασμών. Μέσα από τη συμπαγή ενσωμάτωση του φυγοκέντρου αποσβεστήρα τύπου εκκρεμούς, η ικανότητα απόσβεσης του Βολάν Διπλής Μάζας μπορεί να αυξηθεί χάρη σ’ ένα πρόσθετο εξάρτημα με προσαρμογή ταχύτητας.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, η LuK εξασφαλίζει τη βέλτιστη δυνατή οδηγική άνεση, λαμβάνοντας υπόψη της και τις επόμενες γενιές κινητήρων υψηλής ροπής. Ο φυγόκεντρος αποσβεστήρας τύπου εκκρεμούς τοποθετείται στη φλάντζα του Βολάν Διπλής Μάζας. Η απαραίτητη ενεργός δυσκαμψία του εκκρεμούς παράγεται μέσω της φυγοκέντρου δύναμης κατά τη λειτουργία. Ο φυγόκεντρος αποσβεστήρας τύπου εκκρεμούς δε διαθέτει καθορισμένη φυσική συχνότητα και μεταβάλλει τη συχνότητα ανάλογα με την ταχύτητα. Ως εκ τούτου είναι γνωστός ως αποσβεστήρας με προσαρμογή ταχύτητας. Η αποδοτική απόσβεση της επιλεγμένης στάθμης κραδασμών, πχ. της συχνότητας ανάφλεξης του κινητήρα, μπορεί να επιτευχθεί μέσω κατάλληλου συντονισμού. Μια ταλαντευόμενη μάζα βάρους μόνο ενός χιλιόγραμμου αρκεί για να μειώσει τη μετάδοση έως και κατά 60%.

 

Η βασική μόνωση των κραδασμών εκτελείται ακόμα από το Βολάν Διπλής Μάζας με ένα σύστημα αποσβεστήρα μάζας με ελατήρια, οι υπολειπόμενοι κραδασμοί εξαλείφονται με τον φυγόκεντρο αποσβεστήρα τύπου εκκρεμούς μέσα από την απόσβεση της συχνότητας ανάφλεξης. Ο νέος αποσβεστήρας παρέχει επίσης πλεονεκτήματα όσον αφορά τον χώρο εγκατάστασης. Το εκκρεμές αντικαθιστά τον εσωτερικό αποσβεστήρα που βρίσκεται μέσα στον συμβατικό Βολάν Διπλής Μάζας, χωρίς να απαιτεί επιπλέον χώρο. Τα ΒΔΜ με φυγοκέντρους αποσβεστήρες τύπου εκκρεμούς μπορούν επομένως να χρησιμοποιούνται οπουδήποτε έχει ήδη τοποθετηθεί κοινό Βολάν Διπλής Μάζας.
Η LuK ανέπτυξε το Βολάν Διπλής Μάζας το 1985 για να συμβάλλει στην εξάλειψη των ταλαντώσεων του κιβωτίου ταχυτήτων οι οποίες προκαλούνταν από την αυξημένη ταχύτητα – ένας αποσβεστήρας στρέψης κατασκευάστηκε από δύο μάζες που συνδέθηκαν μεταξύ τους με σύστημα απόσβεσης ελατηρίων. Έκτοτε, το ΒΔΜ αναπτύσσεται διαρκώς και προσαρμόζεται για να ανταποκριθεί στην αυξημένη απόδοση των κινητήρων και για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των πελατών. Η ιδέα του φυγοκέντρου αποσβεστήρα τύπου εκκρεμούς είχε παρουσιαστεί πριν από δεκαετίες και ήδη χρησιμοποιείται σε κινητήρες αεροσκαφών. Η υψηλή μάζα, περίπου 5 χγρ., που απαιτείται για το εκκρεμές και η πολυπλοκότητα της εφαρμογής στους κινητήρες απέτρεψε την μεταφορά της τεχνογνωσίας που είχε αποκτηθεί από την κατασκευή αεροσκαφών στις απαιτήσεις του τομέα των αυτοκινήτων. Μόνο σε συνδυασμό με το μοντέρνο Βολάν Διπλής Μάζας κατάφερε επιτέλους η LuK να βρει μια εφικτή λύση εφαρμογής επιτρέποντας έτσι στον φυγόκεντρο αποσβεστήρα τύπου εκκρεμούς να ενσωματωθεί στο σύστημα κίνησης.
Ο Dr. Jürgen Kroll, διευθυντής της σειράς προϊόντων των Βολάν Διπλής Μάζας στη LuK, υπογραμμίζει την ισχυρή φύση της καινοτομίας: «Το ΒΔΜ με φυγόκεντρο αποσβεστήρα τύπου εκκρεμούς υποβλήθηκε σε εκτενή σειρά δοκιμών που εστίασαν στη λειτουργία, τη φθορά των υλικών και τις πτυχές ασφάλειας. Το αποτέλεσμα ήταν σαφές: αυτό το Βολάν Διπλής Μάζας εγγυάται τη βέλτιστη δυνατή οδηγική άνεση καθώς σχεδιάστηκε για να κρατήσει καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής του οχήματος χωρίς συμπτώματα κόπωσης». Τα εσωτερικά αποτελέσματα που καταγράφηκαν στην LuK επικυρώθηκαν από μία σειρά δοκιμών που πραγματοποιήθηκαν για προϊόντα υπό εξέλιξη, διάφορων πελατών. Το πρώτο ΒΔΜ με φυγόκεντρο αποσβεστήρα τύπου εκκρεμούς πρόκειται να μπει στην μαζική παραγωγή αυτό το καλοκαίρι για διεθνή κατασκευαστή πολυτελών αυτοκινήτων.

 

 

Online Επισκέπτες

Έχουμε 6 επισκέπτες συνδεδεμένους

Κατασκευαστές ανταλλακτικών

Monroe Bilstein Top Spring
Magneti-
Mareli 
Bosch Norbbit
Ngk Skf Motorex
Tho Gmb Paraut

Δημοσκόπηση

Πως μας γνωρίσατε;
 
Διαφήμιση