Με εμπειρία που αγγίζει τις 3 δεκαετίες, η Blue Print είναι πλέον διάσημη για την παροχή μιας ολοκληρωμένης γκάμας προϊόντων υψηλής ποιότητας για ιαπωνικά και κορεατικά οχήματα στην αγορά υποστήριξης των οχημάτων μετά την πώληση. Η γκάμα της Blue Print περιέχει περισσότερες από 26.000 εφαρμογές, καλύπτοντας πάνω από 160 ομάδες προϊόντων. Η γκάμα δεν καλύπτει μόνο ιαπωνικά, κορεατικά και αμερικανικά μοντέλα για την ευρωπαϊκή αγορά, αλλά επίσης μαλαισιανά, κινεζικά και ινδικά οχήματα, καθώς και ιαπωνικά εγχώριας αγοράς με δεξί τιμόνι.
Γίνεται συνεχώς έρευνα για νέα ανταλλακτικά ώστε να διασφαλίζεται ότι η Blue Print εισέρχεται πρώτη στην αγορά για τα τελευταία μοντέλα. Η γκάμα της Blue Print αναπτύσσεται μέσω κορυφαίας έρευνας και άμεσης, καθημερινής επικοινωνίας με διανομείς και εγκαταστάτες ανταλλακτικών.
Προκειμένου να διασφαλιστεί ο υψηλότερος δυνατός βαθμός ακρίβειας, γίνεται πάντα έρευνα, προσδιορισμός και προμήθεια των ανταλλακτικών της Blue Print με χρήση της αναφοράς του εργοστασιακού εξοπλισμού (OE). Αυτή η προσοχή στη λεπτομέρεια και τα υψηλότατα επίπεδα ακρίβειας έχουν οδηγήσει να είναι το σύστημα καταλόγου της Blue Print το πιο αξιόλογο στην κατηγορία του.
Σήμερα η Blue Print συνεχίζει την ανοδική της πορεία, με ανάπτυξη και καινοτομία στον κλάδο των αυτοκινήτων, προσφέροντας εργαστηριακά εκπαιδευτικά προγράμματα, εξειδικευμένα εργαλεία, διαγνωστικό εξοπλισμό και κορυφαία υποστήριξη μάρκετινγκ, επιπλέον των άριστης ποιότητας ανταλλακτικών, για τους πολλούς πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο.