Δευτέρα 27 Μαϊ 2019
Διαφήμιση
The offspring of a customized orbiter
Σε εμάς θα βρείτε τα καλύτερα ανταλλακτικά αυτοκινήτων της αγοράς (ιμιτασιόν ή αυθεντικά) για όλους τους τύπους αυτοκινήτων, στις καλύτερες τιμές! Ανταλλακτικά ευρωπαϊκά, ιαπωνικά και κορεάτικα, από τις πιο γνωστές μάρκες αυτοκινήτων. Δείτε τις προσφορές μας!
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων που διαθέτουμε Αμορτισέρ,σετ αναρτήσεων,ελατήρια,μπουζί,πολλαπλασιαστές,πλατίνες,ιμάντες,δυναμό,ημιαξόνια,ρουλεμάν,
σταυρούς,μπιλιοφόρους,τσιμούχες,πλατώ,ρουλεμάν,τακάκια, δισκόπλακες,καρμπυρατέρ, φίλτρα και άλλα...
Εντυπωσιακά gadgets αυτοκινήτωνπου θα σας ενθουσιάσουν και θα μπορείτε να βρείτε σε προσφορές στο site μας!
Είδη φανοποιϊας Η εταιρεία μας έχει μεγάλη γκάμα από καπό αυτοκινήτων καιφτερά,πόρτες,φανάρια,μετώπες,προφυλακτήρες
αεροτομές,σπόϊλερ,τραβέρσες,καθρέφτες και σχεδόν οτι άλλο αφορά τη φανοποιία του αυτοκινήτου σε μια μεγάλη γκάμα καινούριων αλλά και μεταχειρισμένων.
Χονδρική και λιανική πώληση σε όλη την Ελλάδα. Προσφορές, ειδικές τιμές και εκπτώσεις, άμεση παράδοση! Μεγάλη ποικιλία σε ανταλλακτικά και είδη φανοποΐας!
H εταιρεία
Η επιχείρηση μας λειτουργεί από το 1996 στο Γαλάτσι , στην οδό Γαλατσίου 104 και έκτοτε υπηρετεί με απόλυτη επιτυχία το χώρο της εμπορίας και πώλησης ανταλλακτικών αυτοκινήτων υπό την καθοδήγηση του ιδιοκτήτη της Κωνσταντίνου Μπελιά.

Διαθέτοντας ανταλλακτικά από όλους σχεδόν τους τύπους Ευρωπαϊκών , Ιαπωνικών αλλά και Κορεάτικων αυτοκινήτων , γνήσια και ιμιτασιόν (after market) , εξυπηρετεί σήμερα ένα μεγάλο αριθμό πελατών ιδιωτών και επαγγελματιών.Συνεργεία , αντιπροσωπείες αλλά και ανεξάρτητοι έμποροι συνεργάζονται μαζί μας από όλη την Ελλάδα , και αγοράζουν από εμάς σε τιμές χονδρικής που μόνο εμείς μπορούμε να προσφέρουμε.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα ενήμερο για κάθε νέο προϊόν που διαθέτουμε στην αγορά , και ο πελάτης μας μπορεί να αισθάνεται σίγουρος οτι θα εξυπηρετηθεί με τρόπο άκρως επαγγελματικό και άμεσο.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο οτι μας εμπιστεύονται τα προϊόντα τους , μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο στα ανταλλακτικά αυτοκινήτων.

 

Online Επισκέπτες

Έχουμε 8 επισκέπτες συνδεδεμένους

Κατασκευαστές ανταλλακτικών

Monroe Bilstein Top Spring
Magneti-
Mareli 
Bosch Norbbit
Ngk Skf Motorex
Tho Gmb Paraut

Δημοσκόπηση

Πως μας γνωρίσατε;
 
Διαφήμιση